Аксенко, Є. А.Близнюк, Ольга Миколаївна2020-03-022020-03-022019Аксенко Є. А. Вплив рослинних інгредієнтів на в'язкість збагачених йогуртів / Є. А. Аксенко, О. М. Близнюк // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 195.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/44708ukзгустоксинерезисзбагачувач рослинного походженняферментаціяВплив рослинних інгредієнтів на в'язкість збагачених йогуртівThesis