Визначення критеріїв оцінки доцільності вибору зарубіжного ринку - Чайкова, Олена Ігорівна; Запорізька, Я. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
У роботі розглянуто процес поетапного відбору зарубіжних ринків на основі обраних показників. Запропоновано графічну модель вибору зарубіжного ринку на основі «ідеального» ринку

The article describes the step by step foreign market selection process based on beforehand chosen indexes. The graphic model of alternative foreign market under “ideal” market is proposed
Keywords: зовнішній ринок; споживачі; продаж; промислові підприємства; foreign market; users; sales; industrial enterprises