Аутоімунні захворювання: нові можливості клітинної медицини - Башура, Ірина Олександрівна; Сергієнко, Олена Андріанівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Дослідження ефективності комбінованого підходу з використанням пептидної та клітинної терапії для корекції імунної відповіді та стимуляції регенеративних процесів у пацієнтів з АЗ.
Keywords: аутоімунні захворювання; пептидна терапія; клітинна терапія; регенеративні процеси; пептиди; аутологічна клітинна терапія; фібробласти; пептидні біорегулятори