Освіта і людина: сучасні виклики та актуальні практики - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Збірник містить матеріали Міжнародного науково-практичного семінару, в яких подано стислий виклад доповідей та повідомлень його учасників. У доповідях висвітлені актуальні філософськи проблеми сучасної освіти і людини, питання педагогічних практик, методології подання знань і виховання. Рекомендовано для провідних науковців, викладачів, аспірантів, а також всіх, хто цікавиться філософськими проблемами сучасної освіти і філософської антропології.
Education and human beings: contemporary challenges and relevant practices
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; філософія освіти; педагогічні практики; методологія виховання; філософська антропологія