Методичні вказівки до лабораторних робіт "Створення веб-сайту за допомогою HTML" з курсу "Основи Internet-технологій" - Марченко, Наталя Андріївна; Колбасін, Вячеслав Олександрович; Прокопенков, Володимир Пилипович (НТУ "ХПІ", 2017)
Методичні вказівки містять опис принципів побудови мережі Веб, мови розмітки HTML та опис найбільш популярних середовищ розробки Microsoft Visual Studio та Eclipse. Завдання для лабораторних робіт наближені до практики та відображають повний цикл розробки статичного веб-застосування.
Keywords: веб мережі; мова розмітки гіпертексту; HTML; Hyper Text Markup Language; гіперпосилання; html-документи; дескриптори; URL-адреси; структурування тіла документа; форматування тексту; вбудовані фрейми; атрибути html-елементів; скрипти; HTML 5