Перевірка твелів на герметичність - Мамонтов, О. В.; Токарєва, О. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Обґрунтовано доцільність та можливість вібраційного контролю герметичності твелів в процесі їх виробництва.

The expediency and possibility of vibration control of the fuel elements in the process of their production is substantiated.
Checking fuel elements assembly for leaks
Keywords: твел; герметичність; коливання; радіаційна безпека; fuel elements; hermeticity; oscillations; radiation safety