Вплив глобалізації на міжнародний маркетинг - Косенко, Софія Андріївна; Перерва, Петро Григорович (Сумський державний університет, 2024)
В доповіді доведено, що глобалізація відкриває нові ринки та можливості для підприємств. Міжнародні компанії можуть розширити свій цільовий ринок та залучити клієнтів з різних країн. Підприємства можуть зіткнутися з викликами, пов'язаними з необхідністю адаптації продукції та послуг до вимог різних ринків.
Keywords: маркетинг; міжнародна діяльність; глобалізація; визначення; підприємства