Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Дослідження масообмінних закономірностей перебігу гетерогенно-каталітичних процесів" з курсу "Процеси і апарати хімічних виробництв" - Ведь, Валерій Євгенович; Краснокутський, Євген Володимирович; Мірошніченко, Наталія Миколаївна; Кузнецова, Марія Максимівна; Пономаренко, Ганна Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2015)
Метою даної роботи є дослідження масообмінних закономірностей гетерогенно-каталітичних процесів, визначення спостережуваних значень енергії активації, передекспонентного множника та температури переходу з зовнішньокінетичної у зовнішньодифузійну область. Дані методичні вказівки включають основні теоретичні відомості за темою роботи, опис стенду для виконання роботи, визначають порядок виконання роботи і розрахунків, обсяг і зміст звіту.
Keywords: методичні вказівки; лабораторна робота; математичний опис; енергія активації; передекспонентний множник; температура