Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни "Пожежна безпека виробництв. Ч. 2" - Ященко, Лариса Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Мета навчальної дисципліни «Пожежна безпека виробництв. Ч.2»: набуття і формування здобувачами вищої освіти достатнього рівня теоретичних знань та умінь, практичних навичок, необхідних для формування компетенцій з пожежної безпеки виробництв у відповідності до вимог стандарту вищої освіти України, що є необхідним для вирішення професійних задач діяльності, пов’язаних з забезпеченням життя, здоров’я і працездатності.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; пожежна безпека; пожежа; надзвичайна ситуація; пожежна безпека виробництв