Особливості фінансового обліку та аудиту деяких нестандартних операцій у ресторанному бізнесі - Брік, Світлана Володимирівна (Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій, 2017)
Сучасний час потребує сучасних нестандартних рішень. Для залучення клієнтів заклади громадського харчування знаходять нові осучаснені форми обслуговування клієнтів. До них потрібно віднести надання бізнес-ланчу, здійснення кейтерінгу, шведський стіл та надання послуг з куріння кальяну. Та застосування в життя нових форм обслуговування вимагає також враховувати деякі особливості їх фінансового обліку та аудиту. Про це піде мова в нашій публікації.

Modern time requires modern non-standard solutions. To attract customers catering, establishments find new, more modern forms of customer service. These include the provision of a business lunch, catering, a buffet and the provision of services for smoking hookah. But the introduction of new forms of service in life requires also taking into account some features of their financial accounting and audit. This will be discussed in our publication.
Features of financial accounting and audit of some non-standard operations in the restaurant business
Keywords: фінансовий облік; аудит; ресторани; бізнес-ланч; кейтерінг; шведський стіл; financial accounting; audit; restaurant; business lunch; catering; buffet