Проблеми історіографії та джерелознавства у вивченні діяльності П. Врангеля (кінець: ХХ – початок ХХІ ст.) - Полупанов, Дмитро Сергійович (НТУ "ХПІ", 2012)
Стаття присвячена проблемі історіографії та джерелознавства у дослідженні діяльності П. Врангеля. Акцент робиться на аналізі російської та української історіографії у період з 1991 по 2011 рр.

The article is devoted to the historiography and source study P.Vrangelya. Emphasis is placed on the analysis of Russian and Ukrainian historiography in the period from 1991 to 2011.
Keywords: історіографія; джерелознавство; аналіз; Пострадянський період