Роль інтелектуального потенціалу в управлінській діяльності машинобудівних підприємств - Марчук, Леся Сергіївна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
В сучасних умовах ринкової економіки ключовим фактором успіху є сукупність ресурсів та можливостей підприємства, що має назву так званого "інтелектуального потенціалу".
The role of intellectual potential in the management of machine-building enterprises
Keywords: управління; економіка розвиток; машинобудування; інтелектуальні ресурси; технології