Світловипромінююча комірка - Зайцев, Роман Валентинович; Копач, Володимир Романович; Кіріченко, Михайло Валерійович; Хрипунов, Геннадій Семенович (НТУ "ХПІ", 2013)
Світловипромінююча комірка складається зі світлодіодів з безперервним спектром випромінювання в діапазоні довжин хвиль 0,38-1,10 мкм, розміщених по концентричній окружності на рівних відстанях один від одного у порядку чергування. Матричні світлодіоди розміщено на компактній системі охолодження, інтегровану систему керування спектральним складом їх випромінювання розміщено безпосередньо у світловипромінюючій комірці
Keywords: патенти; корисна модель; світловипромінюючі оптичні прилади