Особливості планування навчального навантаження - Погорєлова, Тетяна Олексіївна; Перерва, Петро Григорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Планування навчального навантаження є важливою складовою процесу організації навчально-виховного процесу. Особливості планування навчального навантаження залежать від різних чинників, таких як тип закладу освіти, рівень та специфіка освітньої програми, потреби студентів, а також вимоги освітніх стандартів
Keywords: планування; навчальне навантаження; вдосконалення; методи; університети; ефективність; викладачі