Ризик-менеджмент використання обладнання та технологій. Практикум - Березуцький, Вячеслав Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Наведено основні практичні роботи з дисципліни «Ризик-менеджмент використання обладнання та технологій», а саме: загальні підходи щодо визначення ризиків універсального токарно-гвинторізного верстата 1К62, фрезерних верстатів, шліфувального верстата 3Г71 з пиловловлювачем; загальні підходи щодо визначення ризиків виконання робіт на висоті та при роботі з ручним дрилем тощо. Призначено для студентів другого рівня навчання, які навчаються за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» усіх форм навчання за освітньою програмою «Охорона праці».
Keywords: навчально-методичний посібник; ризики універсального токарно-гвинторізного верстата; фрезерні верстати; ризики при роботі з балонами; ризики при термічній обробці металів; дугове зварювання металів; хімічна лабораторія