Дослідження результатів злиття та поглинання міжнародних бізнес-структур - Новік, Ірина Олексіївна; Перерва, Петро Григорович; Стельмах, Анна Сергіївна (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2024)
В доповіді показано, що соціальне партнерство в сфері міжнародного менеджменту вивчає взаємодію між різними суб'єктами у міжнародному бізнесі з метою досягнення спільних цілей, враховуючи соціальні аспекти. Це охоплює співпрацю між урядами, підприємствами, профспілками та іншими стейкхолдерами з метою забезпечення стійкого економічного розвитку. Дослідження в цій області включає аналіз моделей соціального партнерства, вивчення інструментів співпраці та ефективного управління цим процесом в контексті глобальних викликів та можливостей.

The report shows that social partnership in the field of international management studies the interaction between various subjects in international business in order to achieve common goals, taking into account social aspects. This involves cooperation between governments, businesses, trade unions and other stakeholders to ensure sustainable economic development. Research in this area includes analysis of models of social partnership, study of cooperation tools and effective management of this process in the context of global challenges and opportunities.
Study of the results of merger and absorption of international business structures
Keywords: міжнародний менеджмент; соціальне партнерство; особливості; international management; social partnership; peculiarities