Проблемы организации выставочно-конгрессной деятельности в республике Мордовия и необходимость их решения - Корокошко, Ю. В.; Печаткина, М. А.; Коровцева, М. Э. (НТУ "ХПИ", 2010)
У статті розглянуті проблеми організації виставково-конгресної діяльності в Республіці Мордовії і обґрунтована необхідність їх рішення за допомогою проведення комплексу розроблених заходів. Представлені конкретні цілі і завдання, реалізація яких сприятиме формуванню ділового і інвестиційно-привабливого іміджу регіону.

The article describes the problems of exhibition and congress activities in the Republic of Mordovia and the necessity to address them through a set of established activities. The concrete goals and objectives, implementation of which will promote business and investment-attractive image of the region.
Keywords: выставочно-конгрессные услуги; инфраструктура; эффективность; конгрессно-гостиничный комплекс; национальные проекты