Фізичне виховання в період дистанційного навчання - Ляшуга, І. Ю. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дослідження спрямовано на аналіз та розгляд сучасних розробок в умовах дистанційного навчання дисципліни "Фізичне виховання". Заходи допомагають здобувачам освіти ефективно вдосконалювати фізкультурно-оздоровчу підготовку засобами дисципліни.
Keywords: вища школа; освітні процеси; фізична культура; воєнний стан; охорона здоров'я; інноваційні технології