Формування конкурентної стратегії підприємства (на прикладі ДП "Харківський машинобудівний завод "ФЕД") - Голубко, Є. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті запропоновано методичні рекомендації щодо формування конкурентної стратегії підприємства (на прикладі ДП “Харківський машинобудівний завод “ФЕД”). Обґрунтовано послідовність заходів щодо удосконалення управління конкурентоспроможністю ДП ХМЗ “ФЕД”.

The guidelines forthe formation of the competitive strategy of the enterprise are suggested in the article (as example FED, Harkovskij mashinostroitelnyj zavod, GP). These quence of measures on improvement of competitiveness for FED, Harkovskij mashinostroitelnyj zavod, GP, was substantiated.
Keywords: управління підприємством; PEST-аналіз; стан фінансовий; конкурентоспроможність