Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з дисципліни "Організація та управління в природоохоронній діяльності" - Самойленко, Наталія Миколаївна; Філенко, Олеся Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні рекомендації розроблені з метою розширення і закріплення знань та навичок студентів при виконанні самостійної роботи з курсу «Організація та управління в природоохоронній діяльності». Самостійна робота студентів (СРС) спрямована на формування професійної компетенції майбутнього спеціаліста щодо здатності до використання основних принципів та складових екологічного управління; обґрунтування необхідності та розробки заходів зі збереження довкілля, участі в управлінні природоохоронними діями та/або екологічними проєктами. Самостійна робота виконується студентами у позааудиторний час по завданню викладача або з власної ініціативи. Такий вид роботи здобувачів вищої освіти розвиває їх здібність до самоосвіти, творчої праці, організації навчання, вміння обробляти інформацію та ін.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; організація та управління в природоохоронній діяльності; спеціальність 101 "Екологія"; екологія; природоохоронна діяльність