Наукові засади втілення ризик-орієнтованого підходу - Березуцький, Вячеслав Володимирович; Ільїнська, Ольга Ігорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Виконано аналіз та наведено наукові засади щодо втілення ризик-орієтованого підходу на виробництві для виконання нагальних питань з охорони праці та забезпечення безпеки працівників.

The analysis and the main steps to implement have had been a risk-oriented approach in the workplace to address pressing issues of occupational safety.
Scientific principles of implementation of risk-oriented approach
Keywords: управління охороною праці; професійна безпека; ризик; умови праці; labour protection management; professional safety; risk; working conditions