Півень, Олена МиколаївнаБерезка, Тетяна ОлександрівнаМольченко, Світлана МиколаївнаСазонова, Є. А.2022-11-222022-11-222020Використання математичного моделювання при розробці рецептури молочного емульсійного лікеру / О. М. Півень, Т. О. Березка, С. М. Мольченко, Є. А. Сазонова // Актуальні проблеми автоматики та приладобудування : матеріали 3-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 3-4 грудня 2020 р. / ред. кол.: П. О. Качанов [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : ФОП Панов А. М., 2020. – С. 140-141.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/59459ukлікеро-горілчана промисловістьхарчова промисловості Україниорганолептичні методиорганолептичні показникиорганолептична експертизаВикористання математичного моделювання при розробці рецептури молочного емульсійного лікеруArticle