Управління формуванням структури капіталу підприємства - Тертичний, П. О.; П'ятак, Тетяна Вікторівна (НТУ "ХПІ", 2011)
У роботі запропонований метод формування оптимальної структури капіталу підприємства.

A method of forming the optimal capital structure of the enterprise is proposed in this article.
Keywords: власний капітал; борговий капітал; фінансування; кошти; capital; capital structure; property asset; promissory capital