Самозайнятість населення як ключова тенденція подальшого розвитку економіки - Гуцан, Олександр Миколайович (Луцький національний технічний університет, 2016)
Розглянута така провідна тенденція як самозайнятість, яка є одним з провідних напрямків розвитку економіки через активізацію рівня самозайнятості населення, мотивацію до створення власних підприємств та нових робочих місць.
Keywords: мотивація; самозайнятість; активізація; населення