Збалансована система показників як інструмент формування стратегії розвитку машинобудівного підприємства в умовах сьогодення - Пантелєєв, Михайло Сергійович; Побережний, Роман Олегович (Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника, 2015)
Запропоновано використання ресурсно-функціонально-компетентнісного підходу до визначення необхідної та достатньої кількості складових збалансованої системи показників. Доповнено традиційну модель ЗСП інноваційно-інвестиційною складовою та обґрунтовано її використання.
Keywords: машинобудівні підприємства; збалансована система показників; стратегічне управління розвитком