Вплив структурних змін в системі регенерації на показники роботи і надійність енергоблоків АЕС потужністю 1000 МВт - Єфімов, Олександр В'ячеславович; Гаркуша, Тетяна Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2009)
Проведено аналіз впливу варіантів схем регенерації енергоблоку АЕС з турбіною типу К-1000-60/1500 на зміну його електричної потужності, теплової економічної, надійності і очикуваної кількості виробленої електроенергії.
Keywords: атомна електростанція; енергоблок; конденсат; підігрівач