Геометро-кінематичні показники наближеної спіроїдної передачі - Надєїна, Е. В.; Клочко, Олександр Олександрович; Надеїн, В. С. (НТУ "ХПІ", 2013)
Експериментально визначені геометро-кінематичні показники наближеної спіроїдної передачі. Показано, що такі передачі можуть бути використані в техніці

The experimentally determined geometric-kinematic indicators approximate spiroid gear is shown that such programs can be used in the technique
Keywords: геометрія зачеплення; зуб колеса; спіроїдний мотор-редуктор; ротора електродвигуна; spiroid gear; mesh geometry