Фактори готовності промислового підприємства до сприйняття комерційної діяльності - Погорєлов, Сергій Миколайович; Дюжев, Олександр Вікторович (Хмельницький національний університет, 2025)
В доповіді розглянуто фактори, що визначають рівень готовності промислового підприємства до здійснення комерційної діяльності, а також обґрунтування методологічного підходу до їх оцінки.
Keywords: комерційна діяльність; комерціалізація; моделювання; фактори; оцінка; ефективність; промислові підприємства