Робоча програма навчальної дисципліни "Безпека та аудит бездротових та рухомих мереж" - Корольов, Роман Володимирович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Безпека та аудит бездротових та рухомих мереж" – формування у студентів уміння вирішувати задачі адміністрування безпроводових і мобільних мереж і систем, застосовувати нормативно-правові, організаційні та технічні процедури при роботі бездротових і мобільних технологій.
Keywords: бездротові технології; мобільні технології; адміністрування мереж; інформаційна безпека; кібербезпека