Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з курсу "Рекламні технології" - Кітченко, Олена Миколаївна (Моделіст, 2021)
Сучасний світ показує та надає багато можливостей розпочати свій бізнес не застосовуючи реклами. Але відразу виникає питання: "Чи буде такий бізнес приносити прибутки і чи триватиме він довго?". Скоріше за все, відповідь буде негативною. Це пов’язано з тим, що існуюча майже на всіх типах ринків конкуренція занадто велика, а споживач просто не зможе дізнатися про ваш товар. На сьогодні реклама уявляє собою ракетоносій, що виводить товар на орбіту, тобто ринок. Тому саме рекламна діяльність є невід’ємною частиною багатьох економічних процесів. Наші реалії говорять про те, що із збільшенням конкуренції в сфері реклами, збільшується необхідність в спеціалістах, які здатні створювати та втілювати в життя сучасну, якісну і по-справжньому дієву рекламу. Мета дисципліни: ознайомити майбутніх фахівців зі світовими і вітчизняними практиками розробки та застосування рекламних технологій; дати базові знання про сучасні методи та принципи рекламування виробів і послуг, принципи роботи рекламних агентств та інших суб’єктів рекламного бізнесу; навчити студентів використовувати набуті знання для прийняття найбільш ефективних рішень в області розробки та виробництва реклами. Завданнями дисципліни є ознайомлення студентів із основними рисами рекламного ринку та управління рекламною діяльністю; з методами та технологіями розробки, проведення та оцінки рекламних кампаній та заходів.
Keywords: методичні вказівки; рекламна діяльність; маркетингові комунікації; навчальний процес; економіка