Методичні вказівки до лабораторної роботи "Проектування програм мовою високого рівня з використанням модулів асемблера" - Кожин, Юрій Миколайович; Малих, Олег Миколайович; Прокопенков, Володимир Пилипович (НТУ "ХПІ", 2018)
У цьому видані розглядаються питання використання середовища програмування Visual Studio для розробки програм мовою низького рівня. Метою цієї лабораторної роботи є здобуття навичок розробленні програм із використанням модулів мовою високого та низького рівнів.
Keywords: програмне забезпечення; мова програмування; Visual Studio; мова асемблера; вбудований асемблер; багатомодульний проект; транслятор мови С++; мова програмування Сi