Дослідження впливу активного управління обтіканням на характеристики дифузорних компресорних решіток - Терещенко, Ю. М.; Ластівка, І. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
Проведено дослідження ефективності впливу активного управління обтіканням дифузорних компресорних решіток на кут відставання потоку та рівень втрат повного тиску.

Researches of efficiency of active influence on a flow diffuser compressor lattices and on a corner of a stream backlog and total pressure level losses are conducted.
Keywords: авіаційне двигунобудування; газотурбінні двигуни; лопаткові вінці; кут відставання потоку; рівень втрат тиску; influence on a flow; diffuser compressor lattices