Злиття та поглинання міжнародних бізнес-структур - Томілін, Олександр Михайлович; Стельмах, Анна Сергіївна (Сумський державний університет, 2024)
У доповіді розглядається роль процесів злиття та поглинання в розвитку міжнародних бізнес-структур. Автори висвітлюють, як ці процеси допомагають компаніям розширювати свою географічну присутність, використовувати синергії, знаходити нові можливості для зростання, оптимізувати бізнес-процеси, розвивати нові технології та залучати інвестиції. Важливість цих процесів полягає в їхньому внеску у стабільний розвиток та конкурентоспроможність міжнародних бізнес-структур у глобальному бізнес-середовищі.
Keywords: злиття-поглинання; бізнес-структури; оптимізація; ризики; глобалізація; стратегічне об'єднання; наслідки злиття