Розвиток методів оцінювання витрат на створення туристичних продуктів - Чернишенко, Олена Іванівна (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
Доведено, що туризм є важливою галуззю для багатьох країн, і розвиток туристичних продуктів вимагає детального оцінювання витрат, пов'язаних з їх створенням. Результати проведеного дослідження дають змогу пропонувати огляд розвитку методів оцінювання витрат на створення туристичних продуктів. Розглядаються основні аспекти такого оцінювання, включаючи визначення ключових витратних пунктів, стратегічне планування витрат, оцінку вартості продукту та інші важливі аспекти.
Keywords: витрати; бізнес; туризм; послуги; ефективність; ринок; підприємства