Менеджмент стратегічних змін в промисловості України - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Кучіна, Світлана Едуардівна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Запропоновано використовувати пропоновані методи подолання опору змінам у практичній діяльності промислових підприємств: надання співробітникам інформації про майбутні зміни; стимулювання залучення співробітників до змін; використання авторитету лідера; звернення до почуттів приналежності до організації; робота з неформальними лідерами противників змін; облік та врахування особистих причин поведінки персоналу.
Keywords: малий бізнес; інноваційна діяльність; менеджмент; розширення; прибутки; ефективність