Програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів - Лінькова, Олена Юріївна (НТУ "ХПІ", 2014)
Навчальна програма курсу "Менеджмент і адміністрування (менеджмент)".
Keywords: менеджмент; програма підготовки; підготовка бакалаврів