Оцінка аудиту в структурі дивізіону нафта НАК "Нафтогаз України" в проводжені ризик орієнтованого підходу - Янчик, Олександр Григорович; Шашков, В. В. (ФОП Панов А. М., 2020)
Обґрунтована доцільність використовування ризик орієнтованого підходу на прикладі методу граф оцінки ризику на підприємстві під час проведення внутрішнього аудиту.

The expediency of using the risk-oriented approach on the example of the method of graph of risk assessment at the enterprise during the internal audit is substantiated.
Assessment of audit in the structure of the division of nafta NAK "Naftogaz Ukraine" in risk-oriented approach
Keywords: аудит; виробничий травматизм; граф оцінка; нафтогазова промисловість; людський фактор; graph assessment