Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни "Генетика" - Клімова, Олена Михайлівна; Звягінцева, Оксана Вікторівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Практичні заняття з дисципліни «Генетика» важливим етапом навчального процесу, що дозволяє вдосконалювати теоретичну й практичну підготовку студентів. Практичні роботи виконуються відповідно до навчального плану підготовки бакалаврів денної форми навчання студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Метою навчальної дисципліни є формування у студентів систему знань про закономірності та механізми спадковості i мінливості на молекулярному, клітинному, організменному, популяційному рівнях.
Keywords: методичні вказівки; практична робота; генетика; генетична інформація; ДНК; РНК