Система оцінки ефективності підприємств торгівлі з позиції зацікавлених сторін - Власова, Наталія Олексіївна; Маловік, М. Д. (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010)
Розглянуто та обґрунтовано на основі системного підходу критеріальні оцінки ефективності функціонування підприємств роздрібної торгівлі з точки зору зацікавлених сторін: покупців, постачальників, працівників, інвесторів та кредиторів.

Considered and grounded on the basis of system hike criterion estimations of efficiency of functioning of enterprises of retail business from point of the interested parties: buyers, suppliers, workers, investors and creditors.
Keywords: підхід системний; торгівля роздрібна; покупці; постачальники; працівники; інвестори; кредитори