Економічні детермінанти форсайт-маркетингу - Мехович, Катерина Сергіївна (Хмельницький національний університет, 2025)
В доповіді ідентифікувані економічні детермінанти, які суттєво впливають на реалізацію форсайт-маркетингових стратегій. До таких детермінант автором віднесено: макроекономічні умови, інвестиційна привабливість, темпи технологічного розвитку, структура споживчого попиту, динаміка ринку праці, інституційна підтримка інноваційної діяльності тощо.
Keywords: форсайт; маркетинг; ідентифікація; фактори; оцінка; ефективність