Мікроконтролери: архітектура, програмування та застосування в електромеханіці - Грищук, Юрій Степанович (My University, 2019)
Викладено навчально-теоретичний матеріал, що описує основні терміни і поняття, архітектуру мікропроцесорів і однокриcтальних мікроконтролерів, інтерфейси, запам’ятовуючі і спеціалізовані периферійні пристрої. Посібник містить лабораторний практикум, особливості і приклади програмування та практичного застосування мікроконтролерів, контрольні запитання і варіанти завдань з прикладами їх виконання.
Keywords: архітектура мікропроцесорів; електроніка MC2702; однокристальні мікроконтролери; мікроконтролери MSP430; система синхронізації; енергозберігаючі режими; таймери; периферійний інтерфейс USART; аналого-цифрові перетворювачі