Переходные процессы в колебательной системе с реактивными массами - Иванов, Евгений Мартынович (НТУ "ХПИ", 2009)
В роботі показано, що при перемиканні частот силової дії у коливальної системі виникають перехідні процеси. Відмічено вплив амплітудно-частотної характеристики на перехідний процес та показано вплив частоти вхідної дії на перехідний процес у коливальній системі.

In the paper the modified and simplified method of determining the parameters of oscillating systems in terms of the resonance method of identifying the oscillating system parameters, based on measuring resonance frequencies of the oscillating system is proposed.
Keywords: КС; электромагнитный вибровозбудитель; ЭВМ; РМ; изображения Карсона; амплитудно-частотные характеристики