Kirilina, M.Rakhimi, A.2023-11-202023-11-202023Kirilina M. The use of standards in the confectionery industry as a factor of the competitiveness of enterprises [Electronic resource] / M. Kirilina, A. Rakhimi ; language consultant T. Karavaeva // Слобожанські наукові читання: соціально-економічні та гуманітарно-правові виміри : [матеріали] Всеукр. наук.-практ. конф. [студентів та аспірантів], 17-18 жовтня 2023 р. / ред. кол.: Н. С. Краснокутська [та ін.] ; відп. за вип. Н. М. Волоснікова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 115-121.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71008enfood industryfood safetyHACCPGMPFSSC 22000BRCThe use of standards in the confectionery industry as a factor of the competitiveness of enterprisesArticle