Економія електроенергії і зниження втрат в електричних мережах - Маляренко, В. А.; Щербак, І. Є.; Колотило, І. Д. (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуто шляхи поліпшення показників роботи устаткування в міських електричних мережах, висвітлено питання економного використання електроенергії в міському господарстві. Запропоновано заходи щодо вирівнювання графіку електричного навантаження

Ways of equipment performance improving in the municipal electrical networks have been treated, the issues of electricity economical use in the municipal economy have been also under analysis. The measures to equalize the load schedule have been offered
Еnergy savings and losses reducing in electric networks
Keywords: графік; електричне навантаження; електростанція; генеруючі потужності; трансформатор; живлення