Визначення залишкової ємності свинцево-кислотних акумуляторів - Кононов, Борис Тимофійович (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розглядаються методи визначення ємності акумуляторів, засновані на використанні залежності Пейкерта і знятті амплітудно-частотних і фазово-частотних характеристик акумулятором.

Methods for determining battery capacity based on the use and removal of correlations Peykerta amplitude-frequency and phase-frequency characteristics of batteries were considered.
Determination of the residual capacity of lead-acid batteries
Keywords: електрод; сульфітація; співвідношення Пейкерта; струм; число Фарадея; електроліт