Навчальна програма з дисципліни "Основи автоматизованого проектування" - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2009)
Дисципліна "Основи автоматизованого проектування" – це одна з важливих складових дисциплін підготовки спеціалістів напрямку “Комп’ютерні науки” включена до списку професійно – орієнтованих дисциплін. Студентам ф–ту транспортного машинобудування дисципліна викладається у 6-му семестрі, що дає можливість використовувати одержані знання, практичні навички при виконанні курсових, бакалаврських та дипломних робіт.
Keywords: системи автоматизованого проектування; Delphi; графічний інтерфейс; програмне забезпечення; бази даних; математичне обчислення; моделювання; AutoCAD; двомірне креслення