Розвиток методик викладання іноземної мови професійного спілкування - Гончаренко, Тетяна Євгенівна (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті автор розглядає важливість володіння іноземною мовою професійного спілкування в сучасних умовах. Аналізує методики викладання іноземної мови у ретроспективному аспекті. Визначає шляхи і методичні рекомендації щодо підготовки студентів з іноземної мови професійного підготовки в умовах скорочення навчального часу

The importance of the ESP in contemporary conditions is shown. The retrospective analysis of ESP teaching is presented. The ways and methodical recommendations of ESP teaching under conditions of reducing training time are defined
The development of english for specific purposes (ESP) methodics
Keywords: ретроспективний аспект; професійна підготовка студентів; методичні рекомендації; професійна діяльність інженера