Дослідження геометричних аспектів однієї олімпіадної задачі засобами СКМ MAPLE - Тулученко, Галина Яківна; Бережной, Владислав Данилович (Видавництво ФОП Вишемирський В. С., 2024)
Розглянуті методичні аспекти розв’язання задачі, яка пропонувалася на 82-их Міжнародних математичних змаганнях імені William Lowell Putnam у 2021 році.
Keywords: міжнародні математичні змагання імені William Lowell Putnam; методологічні аспекти розв'язання олімпіадних задач