Облік, аудит і оподаткування: бакалаврський курс. Частина 1 - Кузнецова, Світлана Олександрівна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна; Фальченко, Олена Олександрівна; Побережна, Наталія Миколаївна; Мелень, Олена Валентинівна; Брік, Світлана Володимирівна; Давидюк, Тетяна Вікторівна; Жадан, Тетяна Андріївна; Мардус, Наталія Юріївна; Єршова, Наталя Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Навчальний посібник підготовлений відповідно до навчального плану студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" денної та заочної форм навчання і спрямований на закріплення знань студентів, отриманих ними в процесі вивчення дисциплін, передбачених навчальним планом.
Keywords: навчальний посібник; бухгалтерський баланс; подвійний запис; документація; інвентаризація; фінансові інвестиції