VII Університетська науково-практична студентська конференція магістрантів Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Частина 1 - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2013)
До збірки включено тези доповідей, представлених на VII Університетській науково - практичній студентській конференції магістрантів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», яка відбулась 26 – 28 березня 2013 року.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; математичне моделювання; системи управління; транспортне машинобудування; комп'ютерна графіка; обробка металів; обробка металів; фізика; мікропроцесорна техніка; приладобудування; автоматика; електрична енергія